Irodaszék ülésmagasító henger és lábtartó gyűrű (Ring)

Irodaszék ülésmagasító henger és lábtartó gyűrű (Ring)

A krómozott acél lábtartó székmagasítóval a 90 - 110 cm magas pultokhoz teheti használhatóvá a standard, íróasztalokhoz ajánlott forgószékét.


Fontos információ! Mielőtt megrendeli a megfelelő székalkatrészt, kérjük ellenőrizze le a fontosabb méreteket, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt küldjük el Önnek, hogy gyorsan megjavíthassa kedvenc  irodaszékét, forgószékét.

Teherbírás:
110 kg
9 627 Ft (7 580 Ft + ÁFA)
db
db
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az ülésmagasítást két alkatrész segítségével lehet elvégezni. Az egyik egy fém henger, ami a tulajdonképpeni ülésmagasítást végzi, a másik pedig egy fixen behelyezhető lábtartó karika.

Ülésmagasító fémnenger irodaszékhez, forgószékhez + Lábtartó acélkarika, ring forgószékhez

A gázliftes forgószékekhez ajánlott magasítóval + 17 cm-el lehet megemelni az ülésmagasságot. A krómozott acél lábtartó gyűrű segíti a kényelmes föl- és leszállást a székekre. Mivel az ülésmagasító ring használatával a szék súlypontja magasra került, javasoljuk a görgőket kicserélni fix tappancsokra.

 

Hogyan tudja beszerelni az ülésmagasító hengert és a lábtartó gyűrűt? Erre két megoldás is létezik.

1. Új, összeszereletlen irodaszék esetén

Ebben az esetben a lábcsillagba kell belehelyezni a szettben található ülésmagasító fémhengert. Erre kerül a lábtartó gyűrű, amit csak simán össze kell dugni, egyéb szerelést nem igényel. Majd ebbe a lábtartóba kerül az állítható magasságú gázlift, erre a gázlift takató burkolat, majd erre kerül az ülőlap

 

2. Meglévő irodaszék magasítása

Ebben az esetben, ha a meglévő irodaszékét szeretné magasítani, már szükséges szerelés is. Első feladatként a meglévő, működőképes gázliftet ki kell kiszerelni a lábcsillagból, úgy hogy ne sérüljön. Ezt a Székjavítási leírásokban találja meg. Ha a komplett gázliftet sikerült kiszednie a lábcsillagból, a továbbiakban már az 1. pontban leírtak szerint folytathatja. 

 

Biztonsági javaslat

Amennyiben magasított irodaszéket használ, arra figyeljen, hogy használat közben - illetve a fel- és leszálláskor  a súlypont magasra kerül. Ilyenkor a szék billenékeny lehet, így érdemes a fel- és leszálláskor az asztal szélébe megkapaszkodni. Ha használat közben a magasított forgószékkel oldalra szeretne mozdulni, szintén érdemes figyelembe venni, hogy a szék borulékony. Ezért magasított irodaszékeknél a görgők helyett inkább a fix tappancsokat javasoljuk. Igaz, hogy ebben az esetben a székkel oldalra nem lehet mozogni, de lényegesen biztonságosabb, nem borulékony.


Gyakori kérdések a székalkatrészek kiválasztásával kapcsolatban

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a székjavításhoz szükséges alkatrészt minél gyorsabban kiválaszthassa, illetve segíteni abban, hogy biztosan jó méretű székalkatrészt rendeljen.Illetve szeretnénk segíteni abban is, hogy a megrendelt székalkatrészeket minél egyszerűbben be tudja építeni irodaszékébe, forgószékébe. Ezért rengeteg információs anyagot készítettünk, ami segít ebben Önnek. 

Székalkatrészek beszerelése >>

Székjavítási leírások >>

Tönkrement székalkatrészek, hibajelenségek >>

Székalkatrész webáruház használata >>

Irodaszék karbantartási tanácsok >>

Székalkatrész rendelési kérdések >>

Székalkatrész szállítási kérdések >>

Számlázással kapcsolatos kérdések >>

Fizetéssel kapcsolatos kérdések >>

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések >>

 

Termékvélemény

 

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházunkban vásárolt a székalkatrészekről, vagy a szolgáltatásunk gyorsaságával, pontosságával kapcsolatban? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

 

Vélemyények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

 

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészek szállításáról, vagy a fizetési lehetőségekről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja SzékSzervizes kollégánkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

 

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Adatok
Cikkszám
IK-ULESMAGASITO
Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu