MEGA erősített ülésvasalat, hintamechanika vezetői fotelekhez, 130 kg-os teherbírással

Raktárkészlet: 10 db
MEGA erősített ülésvasalat vezetői fotelekhez, 130 kg
MEGA erősített ülésvasalat vezetői fotelekhez, 130 kg
MEGA erősített ülésvasalat vezetői fotelekhez, 130 kg
MEGA erősített ülésvasalat vezetői fotelekhez, 130 kg

Mega erősített ülésvasalat, hintafunkció vezetői fotelekhez, bőrfotelekez. Az ülésvas hintafunkciós, de fix pozícióban is rögzíthető. A kialakítása folytán javasoljuk mindazon helyekre, ahol a vasalat nagyobb igénybevételnek van kitéve, hiszen ennek az erősített ülésvasalatnak a teherbírása 130 kg. A  Mega erősített ülésvasalat felfogatási pontjainak a távolsága: 200 x 160 mm


Fontos információ! Mielőtt megrendeli a megfelelő székalkatrészt, kérjük ellenőrizze le a fontosabb méreteket, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt küldjük el Önnek, hogy gyorsan megjavíthassa kedvenc  irodaszékét, forgószékét.

 

Kérdése van a székalkatrésszel kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat emailben az info@te96bt.hu címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 között hívja a +36 30 460 2655 telefonszámot.

Teherbírás:
130 kg
Felfogatási "A" méret:
200 mm
Felfogatási "B" méret:
160 mm
9 620 Ft (7 575 Ft + ÁFA)
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Mega erősített ülésvasalat, hintafunkció bemutatása

Végre egy nagyméretű ülésvasalat, ami bírja a terhelést. A Mega erősített ülésvasalat terhelhetősége 130 kg, így erősebb a standard ülésvasalatoknál. A hintafunkció erőssége szabályozható, így egy rugós előfeszítő rendszer segítségével a kényelmes használatot be tudja állítani a saját testsúlyához.

Az erősített hintafunkció jellemző méretei: A = 200 mm, B = 160 (150-170 ovális lyuk) mm. Ha bizonytalan a mérésben, úgy a meghibásodott alkatrész képét küldje el, és mi segítünk Önnek a beazonosításban.

A vezetői bőrfotelek hintafunkciók között számtalan variáció létezik. Egyik legfontosabb tulajdonságuk ezeknek is a megfelelő furatpozíciók. Így az alaktrész megrendelése előtt, célszerű pontosan lemérni a furatpozíciókat. A távolság mérése mindig furatközepek között értendő.

 

Hinftafunkció, mechanika leszerelése vezetői fotelekről

A Mega erősített ülésvasalat, hintafunkció cseréje

Az ülésvasalat cseréje közepesen nehéz feladat, amelyik szerszámot igényel. Készítettünk Önnek egy részletes, fázisfotókkal bővített útmutatót, amiből megtudhatja, hogy hogyan érdemes nekilátni a székalkatrész cseréjének.

Ülésvasalat, hintafunkció részletes szerelési útmutatója >>


Gyakori kérdések a székalkatrészek kiválasztásával kapcsolatban

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a székjavításhoz szükséges alkatrészt minél gyorsabban kiválaszthassa, illetve segíteni abban, hogy biztosan jó méretű székalkatrészt rendeljen.Illetve szeretnénk segíteni abban is, hogy a megrendelt székalkatrészeket minél egyszerűbben be tudja építeni irodaszékébe, forgószékébe. Ezért rengeteg információs anyagot készítettünk, ami segít ebben Önnek. 

Székalkatrészek beszerelése >>

Székjavítási leírások >>

Tönkrement székalkatrészek, hibajelenségek >>

Székalkatrész webáruház használata >>

Irodaszék karbantartási tanácsok >>

Székalkatrész rendelési kérdések >>

Székalkatrész szállítási kérdések >>

Számlázással kapcsolatos kérdések >>

Fizetéssel kapcsolatos kérdések >>

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések >>

 

Termékvélemény

 

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházunkban vásárolt a székalkatrészekről, vagy a szolgáltatásunk gyorsaságával, pontosságával kapcsolatban? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

 

Vélemyények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

 

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészek szállításáról, vagy a fizetési lehetőségekről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja SzékSzervizes kollégánkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

 

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Adatok
Wsfind kategória
6489
Raktárkészlet
10 db
Cikkszám
UV-EXTRAVAS-RO
Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu