GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
SzékSzerviz: székalkatrészek és székjavítási leírások, videókEltörött a lábcsillag? Szétesett a székgörgő? Tönkrement a gázlift? Ezért még ne dobja ki kedvenc irodaszékét, inkább javítsa meg! Ebben segít Önnek a SzékSzervíz! Több mint 20 éve foglalkozunk forgószékek, irodaszékek javításával. Így a jóminőségű székalkatrészek mellett sok tapasztalattal is segítjük a székjavítást. Ráadásul nálunk ez eredeti, gyári székelketrészek jelentős mennyiségben raktáron is vannak. Így megrendelés esetén akár 1-2 napos szállítási idővel is el tudjuk juttani Önnek a székjavításhoz szükséges alkatrészt.

És hogy Önnek egyszerűbbé tegyük a székjavítást, a tönkrement székalkatrész  egyszerű cseréjéhez szükséges tippeket, trükköket, részletes székjavítási leírásokat, valamint a székalkatrész cseréjét segítő videókat is megtalálja webáruházunkban. Így velünk már valóban egyszerűvé válik a székjavítás.

Tóth Gábor ügyvezető

Kiemelt ajánlataink

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Immár több mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek, forgószékek szervizelésével. Ennyi idő alatt számtalan székalkatrészt próbáltunk ki, teszteltünk le.
Ezekből tartottuk meg azokat a székalkatrészeket, amiket a webáruházunkban is kínálunk Önnek az elromlott irodaszéke javításához.

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

Manapság számtalan irodaszék, forgószék, vagy vezetői fotel van forgalomban, így azok meghibásodásakor nem mindig olyan egyszerű megtalálni a megfelelő csere székalkatrészt. Azonban jól tudjuk, hogy ezeknek a szükséges székalkatrészeknek a beszerzése nem is olyan egyszerű.

Ezért is indítottuk el már több mint 20 éve a SzékSzerviz szolgáltatásunkat. Kiemelten fontos feladatnak tartjuk, hogy az irodaszékekhez a garanciális időn túl is megfelelő székalkatrész
ellátást biztosítsunk.

Így egy esetleges meghibásodás esetén a forgószéket, vezetői fotelt nem kell kidobni, hanem
a vételárához képest, kedvező áron javítási alternatívát adhassunk Önnek. A több int 20 éves SzékSzervizes múltunk alatt rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze a székek javításával, felújításával kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot és tudást adjuk át most Önnek, és ezt a tudásbázist használtuk fel székalkatrész webáruházunk kínálatának összeállításához.

A tapasztalatunk szerint azonban rengeteg, hasonló működési elvű szék került forgalomba Magyarországon. Sok alkatrész csereszabatos, sok alkatrész a gyártó egyedi tervei alapján készül. Így webáruházunk kínálatában az alábbi tipusokhoz tudunk alkatrészt biztosítanai: forgószék, irodaszék, operatív szék, vezetői szék, főnöki szék. Amikhez általában csak ritkán tudunk alkatrészt ajánlani: relax fotelek, állítható magasságú bárszékek.

Azok a székalkatrészek, amiket webáruházunkban talál, minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű székalkatrészeket kínálunk forgószéke javításához. A székalkatrészeket raktárról, rövid szállítási határidővel biztosítjuk. A többféle szállítási valamint fizetési lehetőség közül pedig kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Webáruházunkban a forgószék alkatrészeket csoportonkénti bontásban mutatjuk be Önnek. Ezek: székgörgők, lábcsillagok, gázliftek, ülésvasalatok, könyökszerkezetek, karfák és szék-írólapok, egyéb székalkatrészek. A könnyebb beazonosítást és kiválasztás érdekében, részletes székalkatrész leírásokkal és székjavítási leírásokat talál SzékSzerviz webáruházunkban. Ezek segítségével Ön könnyen megtalálhatja, kiválaszthatja és megrendelheti a megfelelő székalkatrészt. 

Webáruházunkban a vásárlás 100%-osan megbízható és biztonságos. Hogy miért? mert amennyiben nem a megfelelő méretű alkatrészt választotta is ki, visszaküldés után 100 %-ban visszafizetjük Önnek az árát, akkor is, ha nem rendel másik alkatrészt!

Ha a megrendeléssel, a webáruház működésével, vagy a kiválasztott székalkatrésszel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja kollégáinkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.


Szeretne bennünket személyesen is felkeresni, hogy vásárlás előtt meg tudja nézni az ajánlott székalkatrészt? Vagy székjavítási tanácsot szeretne kérni tapasztalt kollégáintól? Akkor várjuk Önt a többi üzletágunkkal együtt kecskeméti bemutatótermünkben és raktárunkban.

SzékSzerviz - TÉ 96 Bt irodabútor és irodaszék bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Bemutatóterem és Raktárak
SzékSzerviz - SzékÁruház - VÉNUSZ Irodabútor

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
GPS: É46.8888899  K19.6990999 (A telephelyen belül az udvarban)
Email: info@te96bt.hu
Telefon: +36 76 417 732
Mobil: +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 03-06-105977

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy újra a megszokott időben várjuk önöket!

Nyitva tartás és telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 8-15 óráig

 

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Ipsum consequat

nisl vel pretium lectus quam

Lectus urna duis convallis

interdum velit laoreet

Ut enim blandit volutpa

maecenas volutpat

Tempus imperdiet

eget gravida cum